جهت مشاوره برای خرید: 09376460416
انتخاب صفحه

آموزش جامع نظارت بر تاسیسات گاز ساختمان

فروش این بسته آموزشی تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

دریافت از طریق پکیج طلایی مکانیک

بخش ها:3
سطح:پیشرفته
مدرس:مهندس نوید خادم زاده
کد فایل:NNK1200
مدت زمان:1 ساعت 20 دقیقه

نوید خادم زاده : استاد دانشگاه / مهندس طراح و ناظر سازمان نظام مهندسی ساختمان/ بازرس گاز

تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی

برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.

دانلود آنی/ ارسال سریع

لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود

بازگشت وجه در صورت نارضایتی

دوره ها در مهندس برتر به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در مهندس برتر مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.

نظارت بر حسن اجرای لوله کشی گاز ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی تا حداکثر مصرف 100 مترمکعب بر ساعت بر عهده مهندسین ناظر گاز می باشد و مهندسین دارای پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی ساختمان با حضور در پروژه های اجرای لوله کشی گاز بر نحوه صحیح اجرا تاسیسات گاز نظارت می کنند. قطعا اگر مهندسین ناظر گاز اطلاعات کافی در زمینه الزامات مورد اشاره در مبحث هفدهم مقررات ملی ساختمان و نحوه صحیح اجرای این الزامات رو داشته باشند قادر خواهند بود بر حسن اجرای لوله کشی گاز نظارت کرده و جلوی تخلفات در این زمینه گرفته شود. البته با توجه به مسئولیت سنگینی که بر عهده مهندسین ناظر گاز هست مهندسین همواره درحال بالا بردن سطح آگاهی و تجربیات خود هستند. اما وجود تنوع در منابع مقررات و شفاف نبودن الزامات و همچنین عدم وجود دستورالعمل های اجرایی باعث ورود سلیقه های مختلف در بحث نظارت گاز شده که نه تنها بر اجرای صحیح لوله کشی گاز تاثیر منفی خواهد گذاشت بلکه در صورت بروز حوادث مسئولیت جبران خسارت برعهده مهندسین ناظر گاز خواهد بود. در این مجموعه سعی شده با جمع بندی تمامی منابع قابل استناد در بحث نظارت بر لوله کشی گاز و همچنین دستورالعمل های اجرایی در این زمینه یک مجموعه کامل و کاربردی جهت نظارت بر لوله کشی گاز ساختمان ارائه شود. از جمله این منابع مجموعه مباحث مقررات ملی ساختمان از جمله مبحث هفدهم، چهاردهم و شانزدهم و در کنار آنها جلد اول و دوم نشریه 128هستند. در آموزش های ویدیویی سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت آموزش داده شده و در کنار این آموزش ها در هر بخش کاملترین چک لیست نظارتی که می تواند تضمین کننده حسن اجرای لوله کشی گاز باشه ارائه شود.

تعداد مثال ها

تعداد دقیقه های آموزش

تعداد پشتیبانان

%

رضایت کاربران

نظارت بر لوله کشی گاز بخش آشنایی با مسؤلیت ها و اقدامات اولیه نظارت گاز

◄ آشنایی با انواع نظارت و اجرای لوله کشی گاز

◄ تعریف مسؤلیت ها در سیستم لوله کشی گاز

◄ آشنایی با لوازم مورد نیاز مهندس ناظر گاز

◄ آشنایی با علمک استاندارد

◄ آشنایی با رگلاتور

◄ آشنایی با انواع کنتور

شرح دوره

مهندس ناظر قبل از شروع نظارت باید از تمامی قوانین مرتبط با موضوع گاز اطلاع داشته و تسلط کامل بر روی آن ها داشته باشد زیرا اولین اشتباه و سهل انگاری غیر قابل جبران بوده و هر لحظه امکان آسیب دیدن افراد وجود دارد. از این رو مهندس ناظر باید حوزه فعالیتی خود را بطور کامل شناخته و همچنین در خصوص مسئولیت های دیگر افراد دخیل در لوله کشی گاز نیز اطلاع کامل داشته باشد. با مشخص شدن وظایف مربوط به هر یک از افراد دارای مسئولیت و همچنین بهره بردار در زمان اجرا و بعد از بهره برداری، در صورت بروز حوادث، سهم هر فرد در میزان خسارت های احتمالی مشخص خواهد بود. در راستای نظارت بر لوله کشی گاز، مهندس ناظر در حین بازرسی نیازمند برخی تجهیزات و ادواتی است، تا بتواند مسئولیت خود را به نحو احسنت و با دقت لازم انجام دهد. در این آموزش با انواع مختلف این تجهیزات آشنا خواهید شد. ضمنا مهندس ناظر علاوه بر اطلاعات موجود در مبحث17 و سایر منابع موجود نیازمند شناخت برخی ادوات دیگر گاز رسانی همچون علمک، رگلاتور، کنتور و … می باشد که در منابع معرفی شده توضیح کافی وجود نداشته و سعی شده در این آموزش ویدیویی بطور کامل بررسی گردد. ضمنا در گاز رسانی به ساختمان ها باید دقت کافی در وجود علمک استاندارد و ایمن وجود داشته باشد و ناظر بایستی شناخت کامل از علمک های استاندارد را داشته باشد و در صورت تایید، مجوز شروع لوله کشی ساختمان را صادر نماید. رگلاتور و کنتور که بعد از علمک قرار می گیرند نیز از دیگر لوازمی است که شناخت آن توسط مهندس ناظر الزامی است. در این آموزش ویدیویی سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت آموزش داده شده و در کنار این آموزش ها در هر بخش کامل ترین چک لیست نظارتی که می تواند تضمین کننده حسن اجرای لوله کشی گاز باشه ارائه شود.

ویدیو  معرفی بخش اول

نظارت بر لوله کشی گاز طبیعی بخش آشنایی با لوله ، اتصالات و لوازم استاندارد

◄ شناخت انواع لوله گاز و استاندارد آنها

◄ شناخت انواع اتصالات استاندارد آنها

◄ شناخت انواع شیر گاز

◄ آشنایی با عایق کاری لوله

 

شرح دوره

در سیستم لوله کشی ساختمان اولین پارامتر ، بررسی لوله و سایر لوازم مصرفی در آن میباشد. این لوازم حتما باید دارای استاندارد مشخص شده در مبحث 17 ساختمان داشته باشند. لوله و اتصالات و همچنین شیرهای گاز دارای قطر های مختلف است. مهندس ناظر باید بتواند لوله و اتصالات غیراستاندارد را تشخیص بدهد این درحالی است که برخی لوله ها به دلیل شباهت زیاد بهم بصورت ظاهری قابل تفکیک نمیباشد و مهندس ناظر باید علاوه بر بررسی ظاهری ، آزمایش های مربوط به استاندارد آنها را بررسی و در نهایت آنها را برای استفاده در لوله کشی تایید نماید. همچنین ناظر باید بداند شرایط مجاز انواع لوله و اتصالات و یا لوازم دیگر چیست و طبق آن دستور اجرا را بدهد. در برخی موارد اجرای لوله کشی نیازمند حفاظت لوله از خوردگی و عایق کاری میباشد در این موارد حتما رنگ پرایمر و نوارهای عایق مورد استفاده شده حتما باید دارای استاندارد باشند

ویدیو معرفی بخش دوم

نظارت بر لوله کشی گاز بخش آشنایی جوشکاری لوله های گاز

◄ آشنایی با جوشکاری قوس الکتریکی

◄ آشنایی با لوازم جوشکاری

◄ آشنایی با انواع الکترود استاندارد

◄ آشنایی با نحوه صحیح جوشکاری

◄ آشنایی با انواع عیوب جوشکاری

◄ آشنایی با نحوه بررسی و آزمایش جوش ها

 

شرح دوره

در لوله کشی گاز جوشکاری توسط شرکت مجری انجام میگردد ولی نظارت بر سیستم لوله کشی گاز برعهده مهندس ناظر است و در نهایت باید مهندس ناظر سیستم لوله کشی آن را تایید نماید. از این رو باید به نحوه صحیح جوشکاری آشنایی کافی داشته باشد. و بتواند ایراد های احتمالی در جوشکاری را شناسایی و به مجری دستور اصلاح آن را بدهد. حتی مهندس ناظر در مواردیکه صلاح بداند میتواند دستور آزمایش های غیر مخرب جهت بررسی دقیقتر جوش مورد نظر را داده و مجری نیز باید طبق آزمایش مورد نظر انجام دهد.

در آموزش های ویدیویی سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت آموزش داده بشه و در کنار این آموزش ها در هر بخش کامل ترین چک لیست نظارتی که می تواند تضمین کننده حسن اجرای لوله کشی گاز باشه ارئه شود.

در این ویدیو در خصوص آشنایی با جوشکاری صحیح طبق سر فصل های زیر آموزش های لازم ارائه می شود.

ابتدا به بررسی جوشکاری لوله های گاز و لوازم مورد نیاز جوشکاری پرداخته و با توجه به اهمیت بکارگیری الکترودها ی استاندارد و نحوه جوشکاری را بطور کامل توضیح داده شده است. در ادامه به بررسی جوش ها و شناسایی عیوب ظاهری آنها را پرداخته و در نهایت روشهای بررسی دقیق جوش توسط آزمایش های غیر مخرب آشنا خواهید شد.

در پایان با نکات اجرایی و نظارتی در بحث جوشکاری لوله کشی گاز بطور کامل آشنا خواهید شد.

ویدیو معرفی بخش سوم

فصل های زیر به زودی به این آموزش اضافه خواهند شد 

فصل 4 : اجرای لوله کشی گاز

فصل 5 : نحوه بازرسی و اجرای دودکش استاندارد

فصل 6 : تأمین هوای احتراق وسایل گازسوز

فصل 7 : تأمین هوای احتراق وسایل گازسوز

  با دریافت این آموزش با اضافه شدن هر فصل به آن به طور رایگان فصول جدید را از پنل کاربردی خود دریافت خواهید کرد

14 دیدگاه ها

  1. محمد ذالیانی

    سلام واقعا از زحمات شما در تدوین این آموزش تشکر می کنم. واقعا مفید و کاربردی و پر محتوا هست و می تونه برای مهندسین که کارشون بسیار پر ریسک هست نقش منجی داشته باشه. بنده به نوبه خودم از مدرس دوره بسیار تشکر می کنم

    پاسخ
  2. محسن

    سلام
    از مدرس محترم سوالی داشتم که بهترین گزینه در رابطه با نصب پكیج داخل واحدهای زیر 60 مترمربع با شرط دارا بودن تهویه و تامین هوای مورد نیاز احتراق چیست؟
    تشکر فراوان

    پاسخ
    • مهندس برتر

      سلام و احترام
      بهترین گزینه محصول پكیج بدون فن محفظه باز با كلاهك تعدیل است.
      مهندس برتر

      پاسخ
  3. ایمان حجتی

    ضمن سلام و تشکر از آموزش خوبتون خواستم بپرسم با توجه به اینکه اکثر ساختمانها طبق نقشه اجرایی بنا میشوند نه مصوب. وظیفه ما به عنوان ناظر چیست تا کاملا سلب مسئولیت بشویم؟

    پاسخ
    • مهندس برتر

      سلام و احترام
      حتما باید در گزارش مرحله ای حتی تغییرات کوچک هم اعلام گردد.
      مهندس برتر

      پاسخ
  4. محمد درویشان

    سلام واقعا عالی بود و مشخصه که زحمت زیادی بابت این دوره کشیده شده از گروه مهندس برتر و مخصوصا مدرس مربوطه بسیار تشکر می کنم.

    پاسخ
  5. mani

    سلام و تشکر
    خیلی عالی و بی نقص بود. محتوای آموزشی در این زمینه واقعا کمه و من خودم مدت هاست دنبالم و چیزی پیدا نکردم.

    پاسخ
  6. مهدی

    سلام وقت بخیر
    من بصورت اتفاقی این آموزش رو دیدم و من تازه پروانه نطارتم رو گرفتم.
    می خواستم بدونم که این آموزش بر مبنای مباحث جدید هست یا اینکه بر مبنای قدیم چون یک سیر از مباحث تغییر کرده اند؟
    با تشکر.

    پاسخ
    • مهندس برتر

      سلام و احترام
      این آموزش جدیدترین محصول گروه مهندس برتر است و به تازگی تولید شده است و محتوای آن شامل جدیدترین ویرایش های مباحث مقررات ملی ساختمان می باشد
      مهندس برتر

      پاسخ
  7. mehrdad

    خیلی تشکر می کنم از سایت خوبتون و مدرس دوره
    بسیار آموزش کامل و روانی بود و من خیلی لذت بردم. فقط یک سوال داشتم که آیا الزامی به جمع آوری کلیه تاسیسات زیر بنایی مثل جمع آوری علمک گاز قبل از عملیات تخریب می باشد؟

    پاسخ
    • مهندس برتر

      سلام و احترام
      ضمن سپاس از حسن نظر جنابعالی بله،طبق بند ۱۲-۱-۴-۱-ج مبحث ۱۲ مقررات ملی ساختمان ویرایش ۱۳۹۲ قبل از تخریب و گودبرداری و شروع عملیات ساختمانی سازنده می بایست انشعاب آب ،برق،گاز و سایر تاسیسات زیر بنایی را با اخذ مجوز و توسط سازمان های مربوطه قطع یا جابجا نماید.

      پاسخ
  8. anita.sadeghy

    سلام و ممنون از سایت خیلی خوبتون
    ممنون از اموزشهاتون خیلی عالی بودن

    پاسخ
  9. بهروز

    سلام
    بی زحمت در مورد مباحث قانونی نظارت مثل گذارش نویسی و غیره هم توضیح دهید و یک جلسه به این آموزش بی نظیر اضافه کنید. مباحثتون فوق العاده بود خدا خیرتان دهد.
    تشکر

    پاسخ
  10. مجتبی

    با سلام
    لازم میبینم که از تمامی مجموعه مهندس برتر و استاد گرامی که زحمت همچین کار حرفه ای رو تدارک دیدند تشکر و قدردانی بکنم
    قطعا در امر آموزش و پیشرفت بیشتر خودم حتما از آموزش های دیگر این مجموعه مهندس برتر استفاده میکنم .
    خسته نباشید و خدا قوت به همه این مجموعه.

    پاسخ

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *