جهت مشاوره برای خرید: 09376460416
انتخاب صفحه

آموزش جامع نظارت بر پروژه های ساختمانی مهندسین معمار

بخش ها:6
سطح:پیشرفته
مدرس:مهندس زهرا باغنوی
مدت زمان:1 ساعت و 30 دقیقه

زهرا باغنوی : استاد دانشگاه / مهندس طراح و ناظر سازمان نظام مهندسی ساختمان

تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی

برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.

دانلود آنی/ ارسال سریع

لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود

بازگشت وجه در صورت نارضایتی

دوره ها در مهندس برتر به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در مهندس برتر مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.

%

رضایت کاربران

تعداد پشتیبانان

تعداد دقیقه های آموزش

تعداد فصل ها

شرح دوره

با توجه به اینکه نظارت بر حسن اجرای ساخت و ساز در ساختمان های غیر دولتی بر عهده سازمان نظام مهندسی ساختمان است، لزوم داشتن اطلاعات فنی و اجرایی کافی برای مهندسین ناظر معماری احساس می شود. قطعا اگر مهندسین ناظر معماری اطلاعات کافی در زمینه الزامات مورد اشاره در مقررات ملی ساختمان و نحوه صحیح اجرای این الزامات را داشته باشند قادر خواهند بود بر حسن اجرای ساخت و ساز نظارت کرده و جلو تخلفات در این زمینه گرفته شود. البته با توجه به مسئولیت سنگینی که بر عهده مهندسین ناظر معماری ساختمان است، مهندسین همواره درحال بالا بردن سطح آگاهی و تجربیات خود هستند. اما وجود تنوع در منابع مقررات و شفاف نبودن الزامات و همچنین عدم وجود دستورالعمل های اجرایی باعث ورود سلیقه های مختلف در بحث نظارت شده که نتنها بر عملکرد ناطرین معماری تاثیر منفی خواهد گذاشت بلکه در صورت بروز حوادث مسئولیت جبران خسارت برعهده مهندسین ناظر خواهد بود.
در این مجموعه سعی شده با جمع بندی تمامی منابع قابل استناد در بحث نظارت معماری همچنین دستورالعمل های اجرایی در این زمینه یک مجموعه کامل و کاربردی جهت نظارت معماری ساختمان ارایه شود. مخاطبین این مجموعه هم مهندسین تازه وارد به حرفه مهندسی و هم مهندسین با تجربه در بحث نظارت معماری هستند. در تدوین آموزش ها پیوستگی مطالب و ملموس بودن ارایه مطالب رعایت شده بطوری که تمامی مخاطبان را با خود همراه کرده و اطلاعات مفید وکلیدی را به آن ها منتقل می کند. ضمنا تمامی سعی گروه سازنده بر جامعیت کامل آموزش بوده بطوری که بیننده را از مراجعه به سایر منابع بی نیاز کند.

◄ تعریف ناظر معماری ساختمان
◄ وظایف ناظر معماری ساختمان
◄ بررسی انواع پروژه های نظارت ساختمان
◄ آشنایی با بیمه مسئولیت نظارت معماری ساختمان
◄ بررسی اخلاق مهندسی در نظارت معماری ساختمان
◄ بررسی چگونگی انتخاب ناظران ساختمان
◄ نحوه نگارش گزارشات تخلف توسط ناظر معماری ساختمان

ویدیو معرفی فصل 1

فصل 2 : اقدامات مقدماتی ناظر معماری قبل از شروع به کار نظارت

شرح دوره

با توجه به اینکه آموزش های این مجموعه بصورت طبقه بندی ارایه شده است سعی شده تمام نکات کلیدی و اجرایی مهم در بخش های مختلف ساختمان به ساده ترین شکل ممکن آموزش داده شود. در این فصل اقدامات مقدماتی ناظر معماری قبل از شروع به کار نظارت آموزش داده شده است. در آموزش های ویدیویی این فصل سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت معماری آموزش داده شود.

◄ بازدید از ملک و کنترل چک لیست تجهیز کارگاه
◄ گزارش شروع عملیات ساختمانی توسط ناظر به مرجع صدور پروانه و سازمان نظام مهندسی در صورت نیاز
◄ کنترل نقشه های مصوب توسط ناظر و در صورت دیدن اشکال در نقشه ها حتما با طراح پروژه مکاتبه و درخواست رفع عیب نماید
◄ الزام تعهد مالک جهت رعایت موارد ایمنی
◄ لزوم بررسی بیمه ساختمانی
◄ بازدید از ساختمان های مجاور
◄ اخذ رضایت نامه از ساختمان های مجاور در صورت داشتن پیشروی مازاد بر پیشروی مصوب یا جهت اجرای سازه نگهبان به شیوه نیلینگ یا انکر
◄ بررسی وجود عواملی نظیر چاه، قنات، مسیل یا زیرزمین در مجاورت ساختمان و…

ویدیو معرفی فصل 2

فصل 3 : گزارش نویسی در نظارت معماری

شرح دوره

خروجی بازدید های مکرر مهندس ناظر، غالباً در گزارش های مرحله ای وی بروز مینماید. لذا ناظر باید به شیوه نگارش نامه های اداری، دستور کارها و خصوصاً گزارش نویسی جهت ارائه گزارشات مناسب و محکمه پسند، مسلط باشد و از ادبیات مهندسی و حقوقی استفاده نماید. در صورتی که مهندس ناظر گزارشات خود را از نظر مسائل فنی به طور کاملاً حرفه ای و در موعد مناسب به مراجع ذیربط ارائه نماید، مطمئناً در حرفه نظارت با مشکل خاصی مواجه نشده و در صورت وقوع حوادث در محاکم قضایی و انتظامی تبرئه خواهد شد. قانونگذار مسئولیت ها و اختیارات مهندس ناظر را با یکدیگر هم تراز قرار داده و به ازای مسولئت سنگین نظارت، متقابلا اختیارات ناظر نیز بالاست. لازم به توضیح است که اسلحه مهندس ناظر قلم اوست و نیازی به درگیری لفظی و تحکم و… با مالک/سازنده/مجری و… نمی باشد.

◄ آموزش مهارت های گزارش نویسی
◄ بررسی گزارشات مرحله ای در نظارت معماری
◄ بررسی نقش ناظر هماهنگ کننده در گزارش نویسی معماری
◄ بررسی گزاراشات مربوط به عدم رعایت ایمنی در نظارت معماری
◄ بررسی گزارشات لازم در مراحل عملیات ساختمانی
◄ بررسی نمونه نگارش گزارش تخلف ساختمانی
◄ بررسی نمونه نگارش گزارش تخلف ساختمانی در سامانه نظام مهندسی

ویدیو معرفی فصل 3

فصل 4 : بررسی نکات نظارت معماری در مرحله سفت کاری ساختمان

شرح دوره

در این فصل نکات مهم نظارت معماری در مرحله سفت کاری ساختمان را بطور کامل بررسی خواهیم کرد. در آموزش های ویدیویی این فصل نیز سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت معماری آموزش داده شود.

◄ رعایت ایمنی در کارگاه
◄ کنترل درز انقطاع و محل ستون ها
◄ الزام مالک به اخذ کف و بر از شهرداری
◄ کنترل محل ساخت پلکان و آسانسور
◄ دیوارکشی خارجی و داخلی ساختمان – اجرای وال پست

ویدیو معرفی فصل 4

فصل 5 : بررسی نکات نظارتی و ضوابط مورد نیاز در باکس راه پله

شرح دوره

راه پله، ارتباط بین طبقات را میسر می سازد. راه پله یکی از فضاهای مشاع در ساختمان به شمار می رود؛ بنابراین رعایت نکات اجرایی راه پله به روش اصولی بسیار حائز اهمیت است. نحوه اجرای راه پله حتی در فروش و قیمت یک ساختمان، نیز موثر است.
در این فصل به تفصیل به شرح نکات نظارتی و همچنین الزامات و مقررات حاکم بر اجرای راه پله و آسانسور پرداخته شده و کلیه ضوابط و استانداردها بررسی خواهد شد

◄ آموزش کنترل محل ساخت راه پله و آسانسور
◄ آموزش ضوابط باکس راه پله و آسانسور
◄ آموزش انواع چیدمان راه پله و آسانسور
◄ آموزش ضوابط کابین آسانسور و لابی
◄ آموزش حداقل ابعاد کابین و چاه آسانسور
◄ آموزش ضوابط درب ها

ویدیو معرفی فصل 5

فصل 6 : نکات نظارت در پارکینگ ساختمان

شرح دوره

با توجه به شرایط ویژه اجرای تاسیسات الکتریکی در پارکینگ ها و پیلوت بحث نظارت بر این بخش ساختمان باید بطور مستقل بررسی گردد. معمولا پیلوت محل عبور کابل های مدارات برقی واحدها است که این کابل ها یا در کانال ها و سینی کابل ها قرار می گیرند و یا بر روی دیوار نصب خواهند شد. همچنین با توجه به اینکه اکثر ساختمان ها مشکل فشار آب دارند، نصب الکتروپمپ آب واحدها نیز باید در پیلوت انجام گردد. کار نظارت بر نحوه تامین برق این الکتروپمپ ها بطور ایمن برعهده مهندسین ناظر برق است. در خصوص پریز های برق با توجه به اینکه محیط پارکینگ ها، پیلوت و حیاط جزو محیط های مرطوب محسوب می شوند بایستی نکات حفاظتی لازم رعایت گردد. در زمینه روشنایی نیز باید امکان روشن شدن چراغ ها به ساده ترین شکل ممکن و تامین شدت روشنایی در حد استاندارد مورد توجه قرار گیرد. در این آموزش سعی شده به کمک تصاویر واقعی نکات مهم در بحث نظارت بر اجرای تاسیسات برقی در پارکینگ ها و پیلوت ساختمان ها آموزش داده شده و در کنار این آموزش ویدیویی کامل ترین چک لیست نظارتی که می تواند تضمین کننده حسن اجرای آن باشد ارائه گردد.

نظارت بر تاسیسات برقی ساختمان (پارکینگ و پیلوت)

◄ بررسی اصول نصب پریزها در پارکینگ و پیلوت

◄ بررسی تغذیه قفل در باز کن با ولتاژ SELV و ترانس ایزوله

◄ بررسی نکات نظارتی سیستم روشنایی پارکینگ و پیلوت

◄ بررسی نحوه تامین برق ایمن برای الکتروپمپ های آب در پیلوت

◄ بررسی اصول نصب کابل ها در پارکینگ و پیلوت

◄ بررسی اصول نصب سینی کابل و رعایت فاصله تا تاسیسات مکانیکی

ویدیو معرفی فصل 6

0 نظر