جهت مشاوره برای خرید: 09376460416
انتخاب صفحه

نکات اجرایی اسکلت بتنی در نظارت عمران ساختمان

سطح:پیشرفته
مدرس:مهندس سید حسین حاجی آبادی
نام فایل:nhh1235

مهندس سید حسین حاجی آبادی

<div id="15287119995154664"><script type="text/JavaScript" src="https://www.aparat.com/embed/ehz2d?data[rnddiv]=15287119995154664&data[responsive]=yes"></script></div>

درباره این آموزش

زبان: فارسی به همراه فایل کدها و یادداشت های مدرس

شرح دوره

سازه بتنی سازه‌ای است که در ساخت آن از بتن یا به طور معمول بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد. در ساختمان در صورت استفاده از بتن آرمه در قسمت ستون‌ها و شاه تیر‌ها و پی، آن ساختمان یک سازه بتنی محسوب می‌شود. اجرای اسکلت بتنی، از جمله بزرگترین نقاط ضعف در صنعت ساختمان سازی ایران می باشد. متاسفانه در شرایط حاضر، برای مهندسین ناظر امکانی برای تغییر روش های اجرای اسکلت بتنی، وجود نداشته و این امر، تنها با اتخاذ تدابیری گسترده، توسط نهادهای رسمی متولی ساختمان سازی در ایران محقق خواهد شد. در این نوشتار تلاش خواهد شد تا با ارائه روش هایی ساده و قابل اجرا، در شرایط موجود بتوان سازه های بتنی را در حد قابل قبولی کنترل نمود. ستون ها مهم ترین عضو سازه های ساختمانی هستند که در سازه های بتنی، حتی گاها بتن آن ها با روش های دستی ساخته شده و از ارتفاع، با غیر اصولی ترین روش ها، به درون قالب ستون ریخته می شوند. برای کنترل کیفیت بتن در اسکلت بتنی می توان انجام آزمایش تعیین مقاومت بتن را برای سازنده بنا، اجباری نمود. ولی متاسفانه مالکین به خاطر هزینه های آزمایش، از انجام آن طفره رفته و شهرداری ها نیز حمایت لازم را از مهندسین ناظر برای انجام آزمایش به عمل نمی آورند. به جرات می توان گفت که بیش از ۹۰ درصد سازه های بتنی شخصی ساز در ایران، محروم از آزمایش های مرسوم تعیین مقاومت بتن می باشد. در سقف ها، به دلیل حجم بیشترشان، برای مالکین مقرون به صرفه است که بتن را از کارخانه های تولید بتن، با کیفیت مناسب تری تهیه کنند و لازم به توضیح است که کارخانه های تولید بتن از بتن خود نمونه گیری می کنند ولی به طور کلی صحت نتایجشان مورد تردید می باشد. چرا که نمونه های برداشت شده در شرایطی مناسب تر از کارگاه ساختمانی عمل آوری می شوند.
در آموزش نکات اجرایی اسکلت بتنی در نظارت عمران ساختمان که شامل 5 بخش است، قصد داریم که شما مهندسان ناظر را با اصول کلی و نکات فنی، حقوقی و آئین نامه¬ای اسکلت بتنی در نظارت عمران ساختمان آشنا کنیم. در واقع با پیاده سازی این آموزش، وقوع مخاطرات احتمالی پروژه که ناشی از عدم توجه به موارد اجرایی در پروژه باشد کاهش یافته و مهندس ناظر با اتکاء به آگاهی ایجاد شده، نظارت موثرتری را در طی پروژه و در چارچوب ضوابط و مشخصات فنی اعمال می نماید. هدف ما از این آموزش آشنایی شما با نکات نظارتی مراحل مختلف اجرای اسکلت بتنی شامل اجرای تیرها و ستون¬هاست. نکات نظارتی آرماتوربندی، قالب بندی و بتن ریزی تیرها و ستون¬ها، تراکم بتن و روش¬های مختلف عمل آوری آن، زمان قالب برداری و بتن ریزی در شرایط نامساعد.

کدام مخاطب به این آموزش نیاز دارد؟

مهندسین عمران ناظر و طراح سازمان نظام مهندسی ساختمان

دانشجویان رشته عمران

فهرست مطالب

نکات اجرایی اسکلت بتنی در نظارت عمران ساختمان

◄ آشنایی با مزایا و معایب اسکلت بتنی
◄ آشنایی با نکات اجرایی آرماتوربندی اسکلت بتنی
◄ آشنایی با نکات اجرایی خم و برش میلگردها
◄ آشنایی با نکات نظارتی وصله میلگردها
◄ آشنایی با مسائل فنی و اجرایی آرماتوربندی پله و دیوار برشی
◄ آشنایی با نکات اجرایی قالب بندی اسکلت بتنی
◄ آشنایی با نکات نظارتی قالب بندی پله و دیوار برشی
◄ آشنایی با نکات نظارتی بتن ریزی اسکلت بتنی
◄ آشنایی با مهم ترین نکات آماده سازی قبل از بتن ریزی
◄ آشنایی با انواع روش های تراکم بتن
◄ آشنایی با مسائل و نکات اجرایی تراکم بتن
◄ آشنایی با انواع روش های عمل آوری بتن
◄ آشنایی با نکات اجرایی عمل آوری بتن
◄ آشنایی با مهم ترین نکات نظارتی بتن ریزی در هوای گرم و سرد
◄ آشنایی با نکات و مسائل فنی قالب برداری و زمان آن

گالری تصاویر

شما میتوانید برای پرسش سوالات خود و دریافت آموزش به صفحه ی بسته ی جامع این آموزش مراجعه فرمایید