جهت مشاوره برای خرید: 09376460416
انتخاب صفحه

آشنایی با منو ها و ابزار های کاربردی در Proteus

سطح: پیشرفته
مدرس: مهندس مهندس زهرا سلیمانیان
نام فایل: PZS1415

مهندس زهرا سلیمانیان

<div id="15237878551673673"><script type="text/JavaScript" src="https://www.aparat.com/embed/f5NIV?data[rnddiv]=15237878551673673&data[responsive]=yes"></script></div>

درباره این آموزش

زبان: فارسی به همراه فایل کدها و یادداشت های مدرس

شرح دوره

مدارات الکترونیکی چنان نقشی در زندگی روزمره ما پیدا کرده اند که به جرات میتونیم بگیم عصر فناوری فعلی عصر الکترونیک است. سیستم های الکترونیکی در مخابرات کنترل ترافیک هدایت های فضایی تجهیزات پزشکی هواشناسی و اینترنت نمونه های آشنایی برایمان هستند و همونطور که شاهد هستیم همه روزه در حال گسترش و پیچیدگی بیشتری میشوند. بنابراین برای طراحی و ساخت مدارها باید از روش های بروز و جدیدی استفاده کنیم. مهمترین بخش پروژه ابتدا طراحی نقشه شماتیک شبیه سازی مدار و سپس تهیه یا همون برد مدارچاپی است.
بسیاری از ما مهندسان و دانشجویان الکترونیک در پیاده سازی مدارها دچار مشکلاتی میشویم که علت اصلی انها عدم آشنایی با ابزارهایی است که امروزه به عنوان نرم افزار های مختلف شناخته میشوند.
وقتی برای یادگیری هر نرم افزار هم اقدام میکنیم با حجم زیادی از اطلاعات و منابع مختلف روبرو میشیم که خب طبیعتا بخش زیادی از انها اصلا کاربردی نیستن به همین خاطر تیم مهندس برتر در این ویدئو سعی کرده است تا مفاهیم اصلی و کاربردی را به ساده ترین شکل ممکن و در عین حال به صورت کاملا حرفه ای به شما عزیزان آموزش بدهد.
پروتئوس ساخت شرکت لب الکترونیکس می باشد.این نرم افزار از دو بخش به نام های isis و ares تشکیل شده است. ما از محیط isis برای طراحی کلیه مدارات الکترونیکی منطقی و مدارهای میکروکنترلی استفاده می کنیم در حالیکه از محیط ares برای طراحی بردهای مدار چاپی بهره میگیریم
حالاسوال اساسی اینجاست چرا پروتئوس؟؟؟
مهمترین دلیل اینکه: یک نرم افزار گرافیکی عالی است. بنابراین شما خیلی راحت میتوانید آن را یاد بگیرید و کار کنید و در عین این سادگی تمام قابلیت های نرم افزارهای مشابه را دارد. مورد بعدی داشتن کتابخانه های کاملی است که اکثر قطعات موجود در بازار را شامل میشود و حتی شما میتونین هر کتابخانه ای را که در طراحی لازم دارین بهش اضافه کنید!
در این آموزش از صفر تا صد طراحی مدار که شامل نحوه انتخاب و قرار گیری قطعات در صفحه شماتیک، ایجاد تغییر در پکیج ها، سیم کشی بین پایه ها، انواع تحلیل ها و نمودار ها، چگونگی ساخت یک قطعه جدید و افزودن به کتابخانه، نحوه پروگرم کردن آی سی ها به صورت مجازی و هر آنچه که شما برای تبدیل به یک طراح حرفه ای نیاز دارید آموزش داده شده است.

کدام مخاطب به این آموزش نیاز دارد؟

دانشجویان مهندسی کامپیوتر

دانشجویان مهندسی برق

مهندسین طراح برق و الکترونیک

فهرست مطالب

◄ معرفی منو های اصلی و ابزار های کاربردی
◄ نحوه انتخاب و قرار گیری قطعات در صفحه شماتیک
◄ ایجاد یک مدار دیجیتالی ساده

گالری تصاویر

شما میتوانید برای پرسش سوالات خود و دریافت آموزش به صفحه ی بسته ی جامع این آموزش مراجعه فرمایید