جهت مشاوره برای خرید: 09376460416
انتخاب صفحه

معرفی و تحلیل منابع مورد نیاز در آزمون طراحی معماری نظام مهندسی ساختمان

سطح:پیشرفته
مدرس:مهندس زهرا باغنوی
نام فایل:azb1405

شرح دوره

در این آموزش ابتدا تمامی منابع مورد نیاز برای آزمون مورد بررسی قرار خواهد گرفت و منابع مهم تر را به شما یاداور می شویم. سپس وسایل و تجهیزاتی که بیشتر مورد استفاده قرار خواهند گرفت را به شما معرفی خواهیم کرد (در صورت تهیه پکیج آموزشی تمامی شابلن ها و پازل های استاندارد برای شما به صورت هدیه همراه پکیج ارسال خواهد شد)
از سال 1395 دو نوع سوال در آزمون طرح شده است، در این پکیج آموزشی به نحوه پاسخگویی به هر دو سوال به شما آموزش داده می شود. در فصل سوم درباره نحوه برخورد با سوال جزییات اجرایی ساختمان به طور مفصل بحث خواهد شد.
و در فصول چهارم تا یازدهم به بررسی سوال اصلی آزمون پرداخته می شود. فصل دوازدهم به بررسی سوالات آزمون های گذشته اختصاص داده شده است.
در ابتدای فصل چهارم، یاد میگیریم تا اطلاعات صورت سوال را آنالیز کنیم و در نهایت به درست ترین پاسخ دست یابیم. این گام مهم ترین و سرنوشت سازترین گام در پروسه طراحی می باشد. اطلاعاتی اعم از مفاهیم پرکاربرد، شمالی یا جنوبی بودن ساختمان؟ شرقی یا غربی بودن؟ لزوم وجود حیاط خلوت یا پاسیو، بررسی کاربری های خواسته شده از صورت سوال و پیدا کردن ضوابط مربوط به آن، تشخیص گروه ساختمانی زمین و اعمال ضوابط، محاسبه ارتفاع و درز انقطاع ساختمان، تعیین کد صفر در زمین های شیبدار، محاسبه میزان پخی در زمین های دو نبش را به تفصیل شرح خواهیم داد.
فصل پنجم به طراحی پارکینگ اختصاص می یابد. در طراحی پارکینگ باید بدانیم که کد ارتفاعی پارکینگ از سطح زمین چقدر است؟ در صورت نیاز به رمپ، طول رمپ و نحوه چرخش آن را محاسبه کنیم، همچنین در این فصل استانداردهای طراحی پارکینگ و حداقل ابعاد و ارتفاع مورد نیاز، جانمایی باکس پله و آسانسور، انباریها و تاسیسات، انتخاب سیستم سازه و ستون گذاری شرح داده خواهد شد.
فصل ششم به آموزش طراحی طبقه همکف می پردازیم، چرا که گاهی اوقات پارکینگ در طبقه منهای یک قرار دارد و در طبقه همکف واحد مسکونی یا تجاری یا سرایداری خواسته می شود. در این فصل به تفصیل تمامی ضوابط مورد نیاز بررسی می شود. معمولا تراز طبقه همکف کمی بالاتر از زمین قرار دارد و تامین دسترس معلول به صورت رمپ یا جک معلول الزامی است.
فصل هفتم به طراحی پلان طبقات ساختمان اختصاص می یابد. کلیه ضوابط اعم از ابعاد و استانداردهای و ضوابط نوگیری و تهویه مورد نیاز کاربری های خواسته شده شرح و بست داده می شود. طراحی واحد معلول نیز از دیگر آموزش های ما در این پکیج آموزشی است. در انتها لازم است تا اندازه گذاری فضاهای اصلی، کدهای ارتفاعی و همچنین داکت های تاسیساتی و کانال کولر رادیاتورهای با روان نویس های رنگی درج شود.
فصل هشتم و نهم به ضوابط طراحی نما و مقطع اختصاص دارد، در این دو فصل تمامی نکات طراحی نما و مقطع مورد بررسی قرار میگیرد، نکاتی اعم از کدهای ارتفاعی، کشیدن مقطع پله ها، چگونگی نمایش سقف ها، ابعاد و استاندارد نرده ها، جان پناه بالکن و بام، عدم سرگیری پله ها و همراه داشتن شابلون مقطع پیشنهاد می شود.
در فصل دهم نحوه طراحی پلان بام و بررسی نکاتی نظیر ضخامت جان پناه بام و باکس پله، شیب بندی و آبرو بام و نمایش محل داکت های تاسیساتی و کولر شرح داده خواهد شد.
در فصل یازدهم مرور چک لیست پیشنهاد می شود، ما چک لیستی دراختیار شما می گذاریم و از شما می خواهیم در انتهای آزمون، چک لیست را بررسی کرده تا اگر نکته ای را از قلم انداخته اید مجددا آن را اصلاح یا اضافه کنید.
فصل دوازدهم به بررسی نکات آزمون های گذشته اختصاص دارد و کلیه نکاتی که در آزمون های گذشته مد نظر بوده است را شرح می دهیم و در پایان به ارائه نحوه بارم گذاری می پردازیم.

کدام مخاطب به این آموزش نیاز دارد؟

داوطلبین آزمون طراحی معماری نظام مهندسی ساختمان

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری

فهرست مطالب

◄ معرفی منابع مورد نیاز آزمون طراحی معماری
◄ ارائه نکات مهم و طلایی قبل از جلسه آزمون و هنگام جلسه
◄ تمرکز بر منابع مهم تر
◄ زمان بندی جلسه آزمون
◄ یادگیری مفاهیم اولیه آزمون طراحی نظام مهندسی
◄ طراحی ساختمان بر اساس جدیدترین ضوابط مقررات ملی ساختمان
◄ بررسی به روزترین راهکارهای طراحی
◄ سناریو صفر تا 100 آزمون طراحی

شما میتوانید برای پرسش سوالات خود و دریافت آموزش به صفحه ی بسته ی جامع این آموزش مراجعه فرمایید